star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Debrecen, Belváros

  • 110 m²

    alapterület

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó iroda Debrecen, Belváros

  • 110 m² alapterület

  • Eladó iroda Debrecen, Belváros

  • 110m²


Ár:

59 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Debrecen , Arany J utcában, annak is a Buszvégállomás felőli részén eladó, egy földszinti, utcafronti bejárattal is rendelkező ingatlan, amely üzleti célra is használható, de lakni is lehet benne.
Jelenleg üzleti célból használták, e szerint van kialakítva, nagy eladótér, + irodáknak alkalmas helyiségek, fürdő helyiségekből áll az ingatlan, az udvarba gépjárművel be lehet állni, illetve az ingatlanhoz tartozik egy fedett, zárt udvarrész, ide is be lehet autóval parkolni, vagy fedett teraszként lehet használni.
Riasztóval ellátott, fűtése gázkonvektor, szigetelve nincs, de jó vastagok a falak, ablakai gerébtokos fa, hőszigetelt üvegezéssel.
Az ingatlanhoz tartozik, egy kb : 60 m2 - es pince is.
A buszvégállomás miatt sok parkoló található a környéken, könnyen megközelíthető, több funkcióra is kiválóan hasznosítható az ingatlan.
Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem , hívjon bizalommal.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Debrecen, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561224


+36 70

Ingatlannet kód: NET6561224


Az irodáról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². Az iroda ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 544 545 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Ferenc referens a DEBRECEN - HATVAN UTCA OC irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561224. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.