star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Debrecen

  • 49 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

72,20 millió Ft

Eladó iroda Debrecen

  • 49 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó iroda Debrecen

  • 49m²


Ár:

72 207 120 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

SZENZÁCIÓS LEHETŐSÉG!

Fontos számodra a modern, nyugodt és egyben csendes környezet? Netán olyan vállalkozásod van, amit folyamatos személyes kapcsolatokkal szeretnél bevételeztetni? Igény számodra a kiemelt ügyfélkör vagy vásárlói kör

AKKOR EZ MOST A TE LEHETŐSÉGED!!!
Eladásra kínálunk Debrecen legforgalmasabb és legkiépültebb városrészében a Hatvan köz-ben egy 49 négyzetméteres irodát vagy akár üzlethelyiséget is egyben. Az ingatlan még élelmiszerbolt és más egyéb üzlet kialakítására is alkalmas.
Az ingatlanhoz vásárolható saját garázs is, 6.000.000 Ft-os vétel ártól.

Egyik legkülönlegesebb adottsága az ingatlannak, hogy utca frontról megközelíthető, ami Debrecenben már elég ritka!

Amennyiben ingatlanértékesítő vagy és érdeklődővel rendelkezel az adott ingatlanra ne légy rest megkeresni, 2024-ben együtt működni ér!

Indítsd be vállalkozásodat, vagy költözz el cégeddel egy modern környezetbe!

Amennyiben nem rendelkezik elegendő készpénzzel bankfüggetlen hitelcentrumunk az ország összes bankját képes megversenyeztetni a legjobb hitelkonstrukciókért, akár egyedi kedvezményekkel! Látja? Még ebben is segítünk!

MIRE VÁRSZ?? NE HABOZZ! HÍVJ MÉG MA! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363670


Elhelyezkedés

Debrecen, Parkosított zöldövezet és nyugalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616819


+36 30

Ingatlannet kód: NET6616819


Az általad megtekintett eladó debreceni (Parkosított zöldövezet és nyugalom) iroda 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda ára 72,20 millió Ft, négyzetméter ára 1 473 615 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Koleszár András referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616819. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.