star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Albertirsa

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

32 millió Ft

Eladó lakás Albertirsa

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Albertirsa

  • 34m²


Ár:

32 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsán helyi leinformálható beruházótól ezt a lakóparki 2024 májusára elkészülő 9 lakásos társasház tetőtéri lakását, melynek hasznos alapterülete: 34 nm. bruttó: 40 nm.
Az épület mélyalapozással készült, Porotherm téglafalazattal mely 20 cm. hungarocell dryvit szigeteléssel és nemesvakolat színezéssel kerül átadásra. A tető vörös cserép héjazatot kapott. A társasház két szint és tetőtér kialakítású.
A lakásban: szoba, nappali- konyha -étkező, tusolós fürdőszoba, közlekedő került kialakításra.
A bejárati ajtó fém- műanyag, a belső ajtók 100.000 HUF értékben választhatók. Az ablakok drytex gyártmányú fehér műanyag 3 rétegű hőszigeteltek. Redőny helye minden ablaknál kialakítva. A társasház fűtését és meleg víz ellátását 2 db központi cirkó biztosítja padlófűtéssel, minden lakás egyedi mérővel felszerelve.
A burkolatok 8.000 HUF. nm., szaniterek 250.000 HUF áron tetszés szerint kiválaszthatóak.
A lakásokhoz az udvarrészen gépkocsi beállók tartoznak.
Az épület várhatóan 2024 májusra elkészül, hivatalos átadása az év 2. felére várható.
A már elkészült társasházak környéke murvával borított parkosított, rendezett. Térköves járdák biztosítják a gyalogos közlekedést.
A helyszínen referencia lakások megtekinthetők.
Kellemes lakóközösség, elegáns kivitelezésű gondozott lépcsőházak és közös udvarok jellemzőek.
Kérem hívjon bizalommal. A város központi része jól megközelíthető. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, egyéb közintézmények a közelben. Ha zöldövezetre vágyik a közeli tónál minden évszakban kellemes sétákat tehet a tiszta levegőn.
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619825


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619825

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó albertirsai téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 941 176 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619825. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.