star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Albertirsa

  • 112 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Albertirsa

  • 112 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Albertirsa

  • 112m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2010
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa Kedvelt családi házas övezetében ezt a 112 nm.-es alapterületű téglalakást.
A lakáshoz tartozik az elzárt udvari viacolorral burkolt fedett két állásos gépkocsi beálló és a lépcsőfeljárat alatti plusz tároló helyiséggel együtt. A bejutás tömör fa elektromos kapun lehetséges.
Az épület 2010-ben készült el, korszerű építőanyagokból, a kivitelező saját célra emelte. Beton alap, tégla falazat, szigetelt födém, nyeregtetős betoncserép héjazattal.
A lakásban 112,5 m2-en : 2 szoba, nappali- konyha - étkező, előtér, wc kézmosóval, zuhanyzókabinos fürdőszoba - wc-vel került kialakításra. A lakás keleti oldalán erkély került kialakításra.
A konyhában tömör fa konyhaszekrény áll, a benne lévő háztartási gépekkel egyetemben a vételár részét képezik.
A belső burkolatok: járólap, csempe, díszburkolatos festett fal, laminált padló. A külső homlokzat nemes vakolattal színezett.
A lakás hűtés - fűtéséről két klíma berendezés gondoskodik.
A vasútállomás 7 perc séta, iskolabusz, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda pillanatok alatt megközelíthető.
Kérem hívjon bizalommal. Az ingatlan CSOK+ kompatibilis.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633027


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633027

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó albertirsai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 400 893 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633027. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.