star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Aszód

  • 22 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 050 m²

    telek

Vételár:

12,4 millió Ft

Eladó lakás Aszód

  • 22 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 050 m² telek

  • Eladó lakás Aszód

  • 22m²


Ár:

12 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

EGYEDI, KERTKAPCSOLATOS LAKÁS ASZÓDON!!!

Megvételre kínálok Aszód belvárosához közel első részén, egy tégla építésű, 22 nm-es, kertkapcsolattal rendelkező, keleti tájolású, egy szoba konyhás költözhető állapotú lakást.

Az ingatlan egy öt lakásos társasház egyike, a kert közös használatú, autóbeállási lehetőséggel.

A lakásban gáz konvektor fűtés van, a melegvizet kedvezményes díjszabású mérőórás bojler adja. Rovarhálós műanyag nyílászárók, és műanyag bejárati ajtó!

Infrastruktúrája kiváló, városközpont vasútállomás 5 perc gyalog, bolt az épület mellett. Budapest 25 perc autóval!

A lakás PER- és Tehermentes azonnal költözhető.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 318902


Elhelyezkedés

Aszód, Aszód Belvároshoz közel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6458411


+36 20

Ingatlannet kód: NET6458411

Az általad megtekintett eladó aszódi (Aszód Belvároshoz közel) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 22 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 050 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 12,4 millió Ft, négyzetméter ára 563 636 Ft, ami az aszódi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suba Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6458411. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Aszód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.