star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Aszód

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Aszód

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Aszód

  • 50m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

**Eladó egy kiváló állapotú, napfényes, 50 nm-es, téglaépítésű lakás Aszód Falujárók útján**

A lakás 2 szobás, a 2. emeleten helyezkedik el. Fűtését gázkonvektor biztosítja, ami gazdaságos megoldást kínál a téli hónapokban. Az 50 nm-es alapterületen a belső elrendezés kellemes otthonosságot nyújt. Sajnos lift nem áll rendelkezésre az épületben, de az ingatlan kedvező elhelyezkedése kárpótol ezért.

A lakás állapota jó, ami lehetőséget biztosít az új tulajdonosnak, hogy saját ízlése és igényei szerint alakítsa, vagy azonnal költözzön be anélkül, hogy jelentős felújításra lenne szükség. Az ingatlan kiváló fényviszonyokkal rendelkezik, így egész nap kellemes és világos környezet fogadja az itt élőket.

A környék infrastruktúrája kiváló: csupán 2 perc sétára található a legközelebbi buszmegálló, míg 5 perc alatt elérhető a vasútállomás, így könnyedén és gyorsan elérhető Budapest és a környező települések is.

Az ingatlan azonnal költözhető állapotban várja új tulajdonosát, így ha gyorsan szeretne költözni, ez a lakás ideális választás lehet.

A város pezsgő kulturális élete, kiváló oktatási intézményei és a közösségi élmények gazdag tárháza teszik vonzóvá minden korosztály számára. Az itt élők élvezhetik a természet közelségét, a környező parkokat és a számtalan kirándulási lehetőséget, miközben minden fontos városi szolgáltatás csak egy kőhajításnyira van. Ha egy olyan helyet keres, ahol a városi élet dinamikája és a természetes környezet harmóniája találkozik, Aszód tökéletes választás az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, várom hívását!

Referencia szám: LK020726-IN


Elhelyezkedés

Aszód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643260


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643260

Az általad megtekintett eladó aszódi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 598 000 Ft, ami az aszódi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Földi Zsuzsanna referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643260. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Aszód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.