star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35,99 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Baja

  • 78m²


Ár:

35 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Baja belvárosának peremén, közel a Sugovicához eladó 78 m2-es, belső két szintes első emeleti lakás garázzsal!
2006-ban épült a ház Porotherm téglából, homlokzata nemes vakolattal ellátott, a tető beton cserepes. Mindössze 1 emeletes és 8 lakás került benne kialakításra (2 lépcsőházra osztva). Csendes utcában található, igényes környezetben. Gondozott kis park és saját, térkövezett parkoló tartozik hozzá. Az épületet idén új elektromos kapuval látták el. A biztonságról kamerarendszer is gondoskodik. A földszinten található tágas előtér, francia erkélyes nappali, étkező, konyha, fürdő-wc. Az előtérben tágas beépített szekrények kerültek beépítésre.Az emelet 2 szoba, előtér kialakítású. A szobákban és az előtérben is praktikus beépített szekrények kaptak helyet. Amennyiben több szobára lenne szükség az alsó szinten az étkezőből lehetne kialakítani. A lakás modern elosztású, jól felszerelt, igényes, valamint makulátlan állapotú. Folyamatos karbantartásokon, felújításokon esett át és bár eleve csendes, pluszban hangszigeteléssel is ellátták.. A teljes festés friss. A külső nyílászárók kétrétegű hőszigetelt üvegezésűek, egyrészt korszerű műanyagok redőnnyel, illetve Velux (fa) termékek fényzáró rolóval. A belső nyílászárók fából készültek. A fűtés és meleg víz ellátás turbós kombi gázkazánnal, radiátoros hőleadókkal megoldott, továbbá 2 (szintenként 1) új, inverteres, Wi-Fi-s hűtő-fűtő Midea klíma is telepítésre került. A rezsi rendkívül alacsony, a közös költség is csak 6300 Ft/hó. Az udvar parkosított, öntözőrendszerrel, kisebb játszótérrel és kerti sütővel is felszerelt. A bejáratnál fedett biciklitároló (két saját tulajdonú hellyel) is helyet kapott. Az elektromos kapuval ellátott, utcai bejáratos garázs (15 m2) a ház földszintjén helyezkedik el, és praktikus kialakítása révén rendelkezik lépcsőházra nyíló ajtóval is, így mindössze egy lépcsőfordulót kell csupán megtenni a csomagokkal a lakásig. A lakás a garázs nélkül is megvásárolható (kizárólag a lakás eladása után, amennyiben a lakás vásárlója azt nem igényelte). Önálló helyrajzi számmal rendelkezik! A teljes konyha gépekkel, illetve minden beépített szekrény is a vételár részét képzi! Családi ház beszámítás, ráfizetés bajai tégla ingatlanra lehetséges! Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!
Szombaton13.30 óra után és vasárnaponként egész nap kérjük ezt a telefonszámot hívja: 0620/973-7207

Referencia szám: LK050016-IN


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625758


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625758


Az általad megtekintett eladó bajai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 35,99 millió Ft, négyzetméter ára 461 410 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mohács Iroda referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625758. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.