star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balassagyarmat

  • 124 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Balassagyarmat

  • 124 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Balassagyarmat

  • 124m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Balassagyarmat központjában eladó egy egyedülálló kialakítású lakás, ami üzletként funkcionál jelenleg és felette lakás kialakítására alkalmas tetőtéri ingatlan.

Jelenleg külön bejárattal, átjárás nélkül, de egybenyitható!

Az ingatlanok elhelyezkedése kiváló, a belváros szívében, mégis csendes, forgalomtól elzárt udvarban található.
A belső udvarban lehetséges parkolni.

A földszinten 64 nm-es, jelenleg üzlethelyiség 4 részre tagolódik, egymástól elszeparálva tud dolgozni 4 szakember is egyszerre. 3x16 amper és H tarifa áll rendelkezésre. A fűtésről 2 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik gazdaságosan H tarifával. A rusztikus, boltíves épületnek rendkívül vastag falai vannak 140-160 cm, így télen jól szigetelt - jól megtartja a hőt, nyáron meg kint tartja a meleget. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja éjszakai áramról.
Jelenleg a 4 helyiség mellett, egy konyha +wc és egy vendég wc mosdóval van kialakítva +2 vizesblokk. Összesen 6 víz kiállással rendelkezik, így a lakássá alakítás könnyen megoldható!

Az emeleten, külön lépcsőházból megközelíthető 60 nm hasznos alapterületű ingatlan az üzlet felett található, jelenleg kapcsolat nélkül, előszoba, két szoba, konyha, fürdőszoba és gardrób kialakítását teszi lehetővé.

A tető teljesen új és hőszigeteléssel ellátott, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre és még további 2 ablak helye is ki lett alakítva, ami tetszés szerint be is építhető. Hasznos (190 cm- feletti) magassággal rendelkező terület 60 nm. Jelenleg befejezetlen de minden közmű beköthető a társasházból.
Az ingatlan per-és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Befektetés számára is alkalmas, 2 lakás kiadásra vagy üzlet és lakás céljára.
Megközelítése a központi elhelyezkedése miatt egyszerű, minden a hétköznapi életet szolgáló intézmény a közvetlen közelében megtalálható vagy egyszerűen megközelíthető bolt, posta, üzletek, patika, buszmegálló stb.

Kivételes lehetőség!

Ha megakadt a szeme a hírdetésemen, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt!

Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását:
-ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.)
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-energetikai tanúsítvány elkészítése
-biztosítás
-belsőépítész

Bankfüggetlen hitelcentrumunk összehasonlítást végez az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciók és bankok közt, teljesen ingyenesen és mindenben segíti a hitelfelvétel lebonyolítását. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361253


Elhelyezkedés

Balassagyarmat, Kivételes lehetőség!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6597385


+36 30

Ingatlannet kód: NET6597385

Az általad megtekintett eladó balassagyarmati (Kivételes lehetőség!) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 321 774 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kubacsny Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597385. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.