star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

40 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred

  • 62m²


Ár:

40 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Legfrissebb VIP megbízásunk ez a Balatonfüred felső városrészében, az Óvoda utca 7 szám alatt található, társasházi alapítóval rendelkező, önálló, utcafronti, 62 m2-es téglalakás.

Ajánljuk:
ÁLLANDÓ lakhatásra - alacsony rezsivel
NYARALÓNAK - egész évben használható
VÁLLALKOZÁSI CÉLRA - akár utcafronti üzlethelyiség is kialakítható, így különösen alkalmas kozmetikának, fodrászatnak, masszázsnak, vagy irodának is.

Az ingatlan a valóságban egy kis családi ház, kert nélkül, így a tulajdoni lapon lakásként szerepel. Közvetlen az épület előtt egy nagyméretű park található, így ablakai zöldre néznek, és csendes, nyugodt helyen található. A lakásban jelenleg 2 szoba, konyha, fürdő és gardrób van, kis ráfordítással 2 hálószobásra alakítható, valamint a tetőtere beépíthető.
A kert használata a társasházi alapító okirat alapján nem megoldható.

Az ingatlan felújítandó, azonban lakható állapotú, így a felújítás igény szerint akár egy későbbi időpontban is elvégezhető.

A tető javítása az elmúlt évben megtörtént, kb 300 db cserép és a szükséges lécek cserére kerültek, és új bádogokat, ereszeket is kapott.

Gázcirkó biztosítja a fűtést és a melegvizet, a nappali áramon kívül vezérelt óra is kialakításra került, a korábbi villanybojleres melegvízellátáshoz, ez most használaton kívül van.
A három kéményből a cirkó foglal egyet, a másik kettő korábban cserépkályhához volt használva.

A közelben megtalálható Óvoda, boltok, zöldséges, buszmegálló, játszótér.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba (FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6508018


+36 30

Ingatlannet kód: NET6508018


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 645 161 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508018. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.