star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budakalász

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,8 millió Ft

Eladó lakás Budakalász

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budakalász

  • 63m²


Ár:

59 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budakalászon, Lenfonó HÉV megálló közelében eladó egy 2005-ben épült, igényesen felújított, 58 m2 nettó lakóterű, terasz és kertkapcsolatos, hangulatos, földszinti téglalakás. Az ingatlan szigetelt társasházban található, fenntartási költsége alacsony. A lakás a közös lépcsőházból és a kert felől is megközelíthető, szükség esetén akadálymentesíthető. A lakótér előszoba, nappali-konyha-étkező, 2 szoba, fürdőszoba tagolású, a nappalihoz fűthető télikert/dolgozó, terasz és kizárólagos használatú előkert kapcsolódik, a kisebbik szoba jelenleg gardróbként funkcionál. A lakást 2019-ben teljes körűen felújították, átalakították, új bútorok, burkolatok, szaniterek, nyílászárók kerültek beépítésre, elrendezése akkor nyerte el mai, jól átgondolt formáját. Az épület fűtése és használati melegvíz-ellátása házközponti, a hőleadók egyedi hőmennyiségmérővel ellátott radiátorok.
A társasház területén lehetőség van zárt felszíni, vagy mélygarázsban lévő parkolóhely bérlésére, ill. vásárlására is.
Az ingatlan a város központjától 500 méterre helyezkedik el, kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelben oktatási és egészségügyi intézmények, művelődési ház és könyvtár, tömegközlekedési és bevásárlási lehetőség, kiépített kerékpárút található, Omszki-tó 15, Duna part 30 perces sétával érhető el.


Elhelyezkedés

Budakalász, Szentendrei út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521601


+36 20

Ingatlannet kód: NET6521601


Az általad megtekintett eladó budakalászi (Szentendrei út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 59,8 millió Ft, négyzetméter ára 949 206 Ft, ami a budakalászi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521601. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakalász ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.