star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budakalász

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

126 millió Ft

Eladó lakás Budakalász

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó lakás Budakalász

  • 110m²


Ár:

126 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2000
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budakalászon 2 szintes ingatlan eladó! Szent-István telep kedvelt részén, csendes utcában, 110 nm-es lakás eladó. A 30 nm-es, elvehetetlen panorámás teraszról gyönyörű kilátás nyílik a Pilisi hegyekre. Az ingatlan 2 főbejárattal rendelkezik, így lehetőség van 2 önálló lakás kialakítására is. A nagy nyílászáróknak köszönhetően az ingatlan mindig világos. A földszinten amerikai-konyhás, teraszkapcsolatos nappali, nagy, megosztható hálószoba, tároló, fürdő, gardrób található. A galériázott emeletre akár külön, külső bejáraton is feljuthatunk. Itt két világos szoba található. A lakás melegét kandalló, illetve elektromos fűtés adja, a földszinten klíma is be van szerelve. A lokáció nagyon kedvező, néhány perc sétára a HÉV-megálló, általános iskola és boltok pedig a közelben. Az adatok tájékoztató jellegűek. English: For sale a 2 storey property in Budakalász! In a popular part of Szent-István colony, in a quiet street, 110 sqm apartment for sale. From the 30 sqm terrace with a panoramic view of the Pilis mountains. The property has 2 main entrances, so it is possible to build 2 separate apartments. Thanks to the large windows the property is always bright. On the ground floor there is a living room with a terrace, a large bedroom, a storage room, a bathroom and a wardrobe. The gallery floor can be accessed via a separate external entrance. There are two bright rooms. The apartment is heated by a fireplace and electric heating, air conditioning is installed on the ground floor. The location is very convenient, with a few minutes walk to the HÉV stop, primary school and shops nearby. All details are for information only.


Elhelyezkedés

Budakalász


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6612558


Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6612558

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budakalászi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 126 millió Ft, négyzetméter ára 1 145 455 Ft, ami a budakalászi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Lakatos Mária referens a Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612558. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakalász ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.