star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Cegléd, Belváros

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Cegléd, Belváros

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Cegléd, Belváros

  • 38m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A CasaNetWork Ingatlaniroda (CNW) eladásra kínálja a 174601701 számú TÉGLALAKÁST Cegléden a belvárosban.A lakás Cegléden a belvárosban helyezkedik el, a lakótömb I. emeletén. Az ingatlan 38 m2 alapterületű, és erkélyes. Előtér, konyha+nappali, kamra, fürdőszoba, wc elosztású, és a lakáshoz tartozik egy a lakók által közösen használt tároló.https://www.youtube.com/shorts/UJ-jnTI3pFwAz eladó LAKÁS jellemzői: - Lakótér: 38 m2,- Erkély,- 1. emelet,- Falazat: Tégla, - Fűtés: cirkó,- Nyílászáró: fa,- Közös költség: 4940.- Ft- Alacsony rezsi,- Parkolás az utcán ingyenes, az udvarra a beállás intézhető.- A vételár magába foglalja igény szerint a bútorokat is!Ajánlom fiataloknak, egyedülállóknak, első lakás vásárlóknak, ügyvédi irodának, de akár befektetésnek is kiváló, hiszen jelenleg is albérletként funkcionál.Amennyiben a 174601701 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált TÉGLALAKÁS,  vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Cegléd, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625234


Horváthné Monori Rita

Horváthné Monori Rita

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CasaNetWork Cegléd

CasaNetWork Cegléd

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625234

Horváthné Monori Rita

Horváthné Monori Rita

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CasaNetWork Cegléd

CasaNetWork Cegléd

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Cegléd, belvárosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 786 842 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Monori Rita referens a CasaNetWork Cegléd irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625234. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.