star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Libakert

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

50,9 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Libakert 1. kép

Eladó lakás Debrecen, Libakert

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Libakert

  • 55m²


Ár:

50 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
3 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Erkély, terasz mérete
5 m²

Az ingatlanról:

Eladó egy teljesen felújított, 55 négyzetméteres lakás, háromszintes társasházban, a második emeleten. Debrecen kedvenc városrészén, a Libakertben, a Malompark bevásárlóközponttal szemben. Közel az Egyetemekhez. A lakásnak 5 négyzetméteres erkélye van. A víz- és villanyvezetékek cserélve lettek, a villany 32 amperre növelt. Új konyhabútor és kerámialapos tűzhely, új ajtók és parketta. Spot LED lámpákkal felszerelt, a bejárati ajtó pedig 12 ponton záródik. Gázkonvektorral fűtött. A fürdőszobában egy épített üvegkabinos zuhany van, ami 5 funkciós, valamint egy 80 literes energiatakarékos villanybojler. A lakáshoz spájz, 2 szoba és konyha, valamint saját pince tároló is tartozik. Az ingatlan ára 50 900 000 forint.

Telefon: 30/5176232Ingatlanosok kérem ne keressenek!


Elhelyezkedés

4027, Debrecen, Libakert, Füredi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6663628


Ingatlannet kód: 6663628


Az általad megtekintett eladó Debrecen, libakerti (Füredi út ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 50,9 millió Ft, négyzetméter ára 925 455 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vanessza Szabó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6663628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Libakert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.