star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaalmás

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Dunaalmás

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dunaalmás

  • 70m²


Ár:

42 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE TATABÁNYA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163244 hivatkozási számú DUNAALMÁSI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

 A magasföldszinti ELADÓ LAKÁS 70nm hasznos alapterületű. 2016-ban teljeskörű felújításon és átalakításon ment át. 

Minden igényt kielégítő, egyedi konyhabútort készítettek, megfelelő gépekkel, elektromos sütővel, indukciós főzőlappal, mosogatógéppel. A konyhabútor a vételár részét képezi.

A felújításnál az összes víz és villanyvezetéket, készüléket kicserélték, a műanyag nyílászárók szúnyoghálóval kerültek beépítésre, így könnyen kint tarthatóak a repülő rovarok.

 

Az ingatlan védelmét sokpontos biztonsági ajtó segíti. 

A lakásbelsőt tudatosan a nagycsaládot kiszolgáló, célszerű elrendezés határozza meg. A központban az amerikai konyhás nappali áll, ahol a teljes család könnyen elfér. A gyerekeknek 3 önálló szoba került kialakításra, míg a szülők részére egy nagyobb szoba található gardróbbal.

Az ideális hőmérsékletről egy elektromos fűtési rendszer gondoskodik radiátoros hőleadókkal. A norvég látványkandalló az átmeneti időszakban tökéletes megoldás, hogy a kellemes hőmérséklet biztosítható legyen.

A lakáshoz a szinten önálló vizes helység (8nm) tartozik, amelyben elhelyezésre került a mosógép, kézmosó, wc és ügyes polcrendszer segítségével a család tárolási szükségletét is megoldhatja. A pincében 2 önálló tároló található, mely a lakáshoz tartozik. 

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ DUNAALMÁSI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #163244

Az OPENHOUSE TATABÁNYA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Dunaalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6529091


Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6529091

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunaalmási téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a dunaalmási átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Elekes András Attila referens az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529091. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.