star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaalmás

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

25 millió Ft

Eladó lakás Dunaalmás

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Dunaalmás

  • 30m²


Ár:

25 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Dunaalmás központjában, eladó egy új, 30m-es, kertkapcsolatos lakás, egy 7 lakásos társasházban.
A társasház 2022-ben teljes körű külső és belső felújításon esett át, a lakás vadonatúj, még senki nem lakott benne. Belső kialakítása, teakonyha, zuhanyzós fürdőszoba és egy tágas 23m2-es szoba-nappali. Nagy ablakának és tájolásának köszönhetően napfényes.
A teljes közműhálózat vezetékei újak, saját víz és villanyórával felszerelt. Fűtéséről elektromos kazán gondoskodik, az egész lakásban padlófűtés került kiépítésre. Több rétegű, műanyag nyílászárókkal, valamint új, fa beltéri ajtókkal rendelkezik, az épület szigetelt.
A lakópark zárt kialakítású, körbekerített, automata öntözőrendszerrel felszerelt parkosított közös kert is a lakók rendelkezésére áll. A parkolás, az elektromos kapun megközelíthető, fedett parkolóban megoldott. A Duna part 5 perc sétára található!
Az infrastruktúra kiváló, a buszmegálló 1 percre, de a vasútállomás is pár perc sétára található. Szintén sétatávolságra iskola, óvoda, üzletek, hivatalok.
A lakóparkban további, különböző méretű lakások még elérhetőek, a még meglévő kínálatról érdeklődjön telefonon, a hét bármely napján!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.


Elhelyezkedés

Dunaalmás, Galagonya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573050


Hapák Viktória Patrícia

Hapák Viktória Patrícia

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573050

Hapák Viktória Patrícia

Hapák Viktória Patrícia

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunaalmási (Galagonya utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 833 333 Ft, ami a dunaalmási átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Hapák Viktória Patrícia referens a Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573050. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.