star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 56m²


Ár:

24 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda Megvételre kínál a Felső Duna- part szomszédságában a Nowa-Huta téren, egy 56 m2-es 1. emeleti csúszózsalus lakást.
Az ingatlan felújítandó, de elhelyezkedése kiváló, hiszen átmenő forgalomtól mentes, csendes környéken, a felső Duna part-tól 50 m-re található.
Ablakai redőnnyel felszereltek, keleti illetve nyugati irányban, a parkolókkal kialakított térre, illetve udvarra néznek. A fürdőszoba és az erkélykapcsolatos nagyobbik szoba ablakai illetve erkélyajtaja cserélve lett, a konyha és a kisebbik szoba ablaka még a régi. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági.
Az épület teljes körűen felújított, szigetelt, a lépcsőház frissen festett, tágas, világos, tiszta rendezett, bejárati ajtaja és ablakai műanyagra cserélve.
A lakás elrendezése: a bejárattól jobbra a konyha, majd tovább haladva a fürdőszoba (nagy ablakkal) található, a folyosón beépített szekrény és egy kisebb spejz kapott helyet. A folyosó végén a nagyszoba, es az abból nyíló kisebbik szoba található. Kis ráfordítással külön nyílóvá alakítható. A nagyobbik szobához nagyméretű erkély kapcsolódik, mely redőnnyel felszerelt.
A burkolatok tekintetében a szobák laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt, ide értve az erkélyt is.
A lakás melegét távhő szolgáltatja, a radiátorok költségmegosztóval és hőfok szabályzó szeleppel felszereltek.
Az ingatlanhoz zárható 5-6 nm-es pince tartozik. Szomszédok kedvesek, csendesek, idősebb korosztály.
Közelben: Aldi, Lidl, Posta, gyógyszertár, buszmegálló, orvosi rendelő megtalálható.


A személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Barátság városrész, Nowa-Huta tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6436488


+36 30

Ingatlannet kód: NET6436488


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Barátság városrészi (Nowa-Huta tér) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A csúszózsalus lakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 428 571 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6436488. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Barátság városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.