star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Dózsa városrész

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

23,25 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Dózsa városrész

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Dózsa városrész

  • 56m²


Ár:

23 250 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda megvételre kínál a Szórád Márton úton, egy 56 m2-es, 4. emeleti teljes körűen és igényesen felújított, átalakított, lakást. Elrendezése kiváló, tágas, napfényes kellemes hangulatú otthon.
A társasház a panelprogram keretén belül szigetelve lett, a lépcsőház ablakait is cserélték. A lakás felújítása során, az ablakok cseréje megtörtént,(hőszigetelt fa ablakok) redőnnyel felszerelve és a bejárati ajzó is új, több ponton záródó. A villany és vízvezetékek cserélve lettek. A lakás burkolatai is megújultak, a szobákban laminált lap, a többi helyiségben járólap került elhelyezésre.

A lakás helyiségei: közlekedő, külön légtérben a fürdőszoba (sarokkáddal) és a mellékhelyiség, gardróbszoba (méreteiből adódóan hálószobának is használható), hálószoba, nappali, mely erkélykapcsolatos (4 m2) és a nagyméretű konyha, étkezővel, mely a nappalival egy légtérben található.
A KONYHA TELJES BÚTORZATA GÉPEKKEL EGYÜTT, A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI: hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, gáztűzhely, étkező garnitúra, illetve a félszobában található tükrös gardróbszekrény, és az előszoba bútor is.

Az otthon melegét távhő szolgáltatja, a radiátorok egyedi mérővel és hőfok szabályzóval felszereltek. A forró nyári napokon, klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

Az ingatlanhoz, saját zárható pince tartozik illetve a földszinten, közös zárható kerékpár és babakocsi tároló. A társasház mögött nagy parkoló található.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a közvetlen közelében, buszmegálló, iskola, óvoda, Spar, bevásárlási lehetőségek sokasága, gyógyszertár stb. és a belváros, egyetem, piac pár perc sétatávolságra megtalálható.

A lépcsőház tiszta, rendezett, a szomszédok kedvesek.
Ha nem akar bajlódni új otthona felújításával és szeretne abszolút városközpontban, mindenhez közel élni, akkor ne keressen tovább, ez kedves hangulatú otthon csak Önre vár!
A személyes megtekintésért és további információért keressen bátran!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Dózsa városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6321155


+36 30

Ingatlannet kód: NET6321155


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Dózsa városrészi csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A csúszózsalus lakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 23,25 millió Ft, négyzetméter ára 415 179 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6321155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Dózsa városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.