star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,5 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 54m²


Ár:

20 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Barátság városrészben, a Jászai Mari téren, parkra néző, 2 szobás, 3. emeleti erkélyes téglalakás eladó! A lakás eredeti állapotú, de tisztán és karban tartott. Az ingatlanhoz saját pincetároló is tartozik. Az ablakok műanyag redőnnyel felszereltek. A társasház szigetelt, a lépcsőház nyílászárói műanyagra cseréltek. Az ingatlan a Duna-parthoz közel fekszik, ideális választás a csendes, nyugodt környezetre vágyóknak. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Az ingatlan bármikor megtekinthető.
Piramis Ingatlaniroda Dunaújváros, Dózsa György út 18.


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Barátság városrész, Jászai Mari tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6591550


Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6591550

Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Barátság városrészi (Jászai Mari tér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 20,5 millió Ft, négyzetméter ára 379 630 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vida Róbert József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591550. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Barátság városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.