star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 104 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

39 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 104 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 104m²


Ár:

39 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Cserélhetőség:

Egy vagy akár kettő, dunaújvárosi lakás beszámítása lehetséges.

Az ingatlanról:

Igazi ritkaság! Dunaújváros belvárosában, a Dózsa György úton, 3. emeleti, 2 szintes, 2+3 fél szobás erkélyes lakás eladó! A lakás és a felette lévő tetőtér lett egybe nyitva és egy ingatlanná alakítva. Az alsó szinten tágas konyha étkezővel, 2 hálószoba, fürdőszoba, WC, spájz található. Az emeleten három külön bejáratú fél szoba, fürdőszoba, WC, és a közlekedőből nyíló erkély kapott helyet. A lakás központi fűtését és meleg víz ellátását Vaillant gázkazán biztosítja, így a fűtés költsége mindössze 13.000 Ft./hónap. A lakás ablakai műanyagra cseréltek, valamint az ingatlan 10 cm szigeteléssel rendelkezik. A lakás teljes berendezése további 1 millió forintért megvásárolható!
Dunaújvárosi lakások beszámítása lehetséges!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!
Hitel, értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézéssel állok kedves ügyfeleim rendelkezésére.
Piramis Ingatlaniroda Dunaújváros, Dózsa György út 18.


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros, Dózsa György út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602636


Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602636

Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi (Dózsa György út) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vida Róbert József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602636. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.