star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 49m²


Ár:

21 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Dunaújvárosban, közel a Duna-parti sétányhoz, kétszobás lakás eladó.
Csendes, mégis városközponti közkedvelt hely, ahol a kétszobás tégla lakást található. Ovi, iskola, étterem, boltok a közelben vannak.
A hangulatos lakás a téglaépület 3. emeletén található. Rendezett, tiszta lépcsőház, figyelmes lakók a szomszédok.
A lakás elosztása jól alakítható. Nagy konyha, kamra, fürdő-wc és két egybenyíló parkettás szoba található. Korszerű nyílászárók, részben cserélt villamoshálózat van. A fűtést lapradiátorokkal távhő, a meleg vizet gázbojler adja.
Hangulatos, élhető otthon lehet belőle.
A lakáshoz önálló pince tartozik.
Részletekért, megtekintése miatt keressen bátran!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626892


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626892


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 438 776 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626892. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.