star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,8 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros 1. kép

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 53m²


Ár:

29 800 000 Ft

Közös költség
11,74 ezer Ft
Építés éve
1953
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető!!!

Eladó Dunaújváros belvárosában, Erkel kerti 2. emeleti, 53 m2-es, saját tulajdonú téglalakás.

A lakás kelet- nyugati tájolású, felújított, 2 külön nyíló szobával rendelkezik. Ablakai műanyagra lettek cserélve, melyek az udvarra, illetve a Dunapartra néznek.

A lakás áramszükséglete 32 A –re lett bővítve. A konyhában található bútor és tűzhely a vételár részét képezik. A konyhából nyílik egy kb. 2 m2-es spájz.

Az egész lakás frissen festett, a szobákban található parketták csiszolva-lakkozva, az ajtók szintén felújítottak. A többi helység járólappal burkolt. Az ingatlan fűtését egyedi mérésű távhő biztosítja, így minden közmű egyéni fogyasztás alapján kerül elszámolásra. A meleg víz ellátásáról gázátfolyós vízmelegítő gondoskodik. A nagyszobában franciaerkély található. 

A lakáshoz tartozik saját pincerekesz (kb. 3 m2).

Közös költség rendezve (nagysága 1 főre 11740 Ft). 

Bölcsőde, óvoda, iskola, boltok a közelben. Csendes lépcsőház, nagyon jó lakóközösség. Ideális otthon lehet, de befektetés céljából is remek választás.

Ingatlanosok kérem, ne keressenek!


Helyiségek

Közlekedő
6m²
Pince
3m²
Szoba
20m²
Szoba
14m²
Konyha
8m²
Kamra
2m²
Fürdőszoba
5m²

Elhelyezkedés

2400, Dunaújváros, Belváros, Erkel kert köz 20


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6640907


+36 20

Ingatlannet kód: 6640907


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi (Erkel kert köz 20) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1953, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 29,8 millió Ft, négyzetméter ára 562 264 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Boglárka hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640907. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.