star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Ságvári városrész

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Ságvári városrész

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Ságvári városrész

  • 52m²


Ár:

19 900 000 Ft

Közös költség
15,2 ezer Ft
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
van
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladó Dunaújvárosban Weiner Tibor körúton, 9 emeletes házban magasföldszinti, 52m2-es két szobás, erkélyes lakás. Az ingatlan átlagos állapotú, azonnal költözhető. A szobák parkettásak, az előszobában, konyhában, fürdőben és a Wc-ben linóleum van. A ház szigetelt, a lakás ablakai az erkélyes szobát kivéve műanyagra lettek cserélve. A konyhabútor pár éve teljesen fel lett újítva. Az ingatlanhoz zárható saját pincerekesz tartozik.


Elhelyezkedés

2400, Dunaújváros, Ságvári városrész, Weiner Tibor körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6608585


+36 20

Ingatlannet kód: 6608585


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Ságvári városrészi (Weiner Tibor körút ) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 382 692 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sváb Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608585. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Ságvári városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.