star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

40,18 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 59m²


Ár:

40 180 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda eladásra kínál a belvárosban, egy igényesen felújított kiváló kialakítású, első emeleti igényesen felújított, háztartási gépekkel felszerelt 3 szobás panel lakást.

A 59 m2 alapterületű lakás 2022-ben teljes körű felújításon esett át, melynek keretében a nyílászárókat modern műanyagra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A bejárati ajtó biztonsági, több ponton záródó. A víz és villanyvezetékek (32 A) cserélve lettek.
Az ingatlan minden területén spot és led világítással felszerelt. Az előszoba és a konyha résznél mozgás érzékelő rendszerrel. Az ingatlan burkolatai laminált lappal fedett.

A lakásban 3 hálószoba van, ami gyönyörűen felújított. A konyha bútorzata fiatalos, modern mosogatógéppel, gránit mosogatótálcával és pára elszívóval felszerelve. A fürdőszoba átalakított zuhanykabinos, mosó-és szárítógéppel berendezve. A mellékhelyiség külön légtérben helyezkedik el.
Az egész lakás nagyon praktikus harmonikus elrendezésben kialakítva, minőségi és ízléses berendezéssel az egész lakásban. A közlekedőben hatalmas beépített szekrények lettek kialakítva. MINDEN BÚTOR és BERENDEZÉS A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK.
A meleg vízellátást és az otthon melegét a távhő szolgáltatja a radiátorok hőmennyiség mérővel és szabályzóval felszerelt. A nyári napok melegét klíma biztosítja az egész lakásban.
Ebbe az ingatlanba csak költözni kell! Ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényesen kialakított nyugalmat sugárzó otthon melegét.
A közelben minden megtalálható okmányiroda, hivatal, posta, mozi, bevásárló helyek kávézók és éttermek egyaránt. Pár perc sétára a csodálatos Duna part közelsége biztosítja a sétálni vagy sportolni vágyókat .A parkolás a közelben lévő nagy parkolóban és a ház előtt is lehetséges.

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros, október 23 .tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6481079


+36 30

Ingatlannet kód: NET6481079


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi (október 23 .tér) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A panellakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 40,18 millió Ft, négyzetméter ára 681 017 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6481079. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.