star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 35m²


Ár:

19 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
5.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda eladásra kínál a belvároshoz közel, egy igényesen felújított, 5, emeleti 1,5 szobás bútorozott lakást a Weiner Tibor körúton.
Nyugodt csendes környék, hatalmas park a lépcsőház szomszédságában. Teljesen felújított az egész lakás. Új nyílászárók redőnnyel felszereltek, a bejárati ajtó több ponton záró biztonsági. A konyhában fiatalos modern kialakítással új bútor, gáztűzhely, és mikrohullámú sütő van elhelyezve. Szobái külön nyílnak, laminált padlóval burkoltak a mellékhelyiség és a fürdőszoba egy légtérben helyezkedik el. Az otthon melegét a távhő szolgáltatja.
Az ingatlanhoz zárható pince tartozik. Szomszédok kedvesek, összetartó közösség. A parkolás a ház mögött mindig lehetséges a nagy szabad tér miatt. Alacsony rezsivel rendelkező lakás. Ide csak költöznie kell.
A közelben szinte minden megtalálható, ami a mindennapok kényelmét szolgálja: bevásárlási lehetőség, buszmegálló gyógyszertár, egyetem, iskola, óvoda és a belváros is pár perc sétával megközelíthető.
Az Ingatlan Irányára 21 millió

A személyes megtekintésért és további információért keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Technikum, Weiner Tibor körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6512577


+36 30

Ingatlannet kód: NET6512577


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, technikumi (Weiner Tibor körút) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 557 143 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512577. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Technikum ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.