star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

44 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 89m²


Ár:

44 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda megvételre kínál a Semmelweis Ignác utcában, egy 89 m2-es, két lakásból kialakított 2. emeleti, felújított téglalakást.
Az ingatlan 2 bejárati ajtóval rendelkezik, (így akár két lakássá vissza alakítható) továbbá kialakításra került egy nappali, 3 hálószoba 1 dolgozószoba, konyha + étkező, és 2 fürdőszoba (mindkettő fürdőkáddal és WC-vel).
A felújítás során a víz és villanyvezetékek cserélve lettek, a burkolatok megújultak,(a szobákban laminált lap a többi helyiségben járólap), a gáz kikötésre került, de az eredeti állapot vissza állítható, egyedi fűtést alakítottak ki ami egy minihőközpontról működik. A bejárati ajtók modern biztonságira lettek cserélve, az új műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, DK-i illetve Ny-i irányba néznek.
Az otthonban 4 db, 3,5 KW-os klíma került elhelyezésre mely a nyári melegben kellemes hőmérsékletet biztosít. A lakásban két villanyóra található!!
Az ingatlanhoz 2 különálló zárható pincerész tartozik.
A társasház udvarában, játszótér és gépkocsi parkolók találhatók. A közelben az egyetem, iskola, óvoda, buszmegálló, piactér, bevásárlási lehetőség és a belváros 5 perc sétára található.

A személyes megtekintésért és további információért hívjon bizalommal!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Technikum


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6237251


+36 30

Ingatlannet kód: NET6237251


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, technikumi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 494 382 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6237251. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Technikum ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.