star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 54m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Technikum városrész csendes utcájában található, 54 nm-es, amerikai konyha nappali + 2 hálószobás, felújított téglalakást. Az ingatlan 4 emeletes épület földszintjén helyezkedik el. Felújítás kiterjedt a műszaki és az esztétikai felújításra is. Cserélték a víz és villanyvezetékeket, elektromos hálózatot 3x 25 A -re növelték, gáz kikötötték. Bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági, beltéri ajtói egyedileg gyártott tolóajtók. Nyílászáróit 1,5 éve cserélték, műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A lakás melegéről távhővel gondoskodnak, hőleadás radiátorokkal történik. Melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. Nyáron a nagy melegben a nappaliban elhelyezett klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről. Megújult fürdőszobájában, ami egy légtérben kapott helyet a wc-vel, sarokkád került beépítésre. Nappali, előszoba, konyha, fürdőszoba járólappal, a hálószobák laminált lappal burkoltak. Az egyik hálóban lévő gardróbszekrény és az előszobában található előszobafal a vételár részét képezi. A környezet zöldövezeti, lépcsőház csendes, szomszédok kedvesek. A lakáshoz különálló pincerész is tartozik. Közös költség: 9000 Ft. Bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár közelben megtalálható. Városközpont, piac, egyetem pár perc sétával elérhető. A lakás tehermentes.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Technikum


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521357


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521357

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, technikumi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 553 704 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521357. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Technikum ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.