star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 72 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

38,99 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 72 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 72m²


Ár:

38 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Technikum városrészben található bruttó 100nm-es, nettó 72nm-es, nappali+ 3 szobás tégla lakást. 4 szintes ház 4. emeletén, tetőterén van. Állapota jó állapotú. A villanyvezeték cserélt. Szobái külön nyílnak, illetve a fürdőszoba, amely kádas és a wc is külön helyiségben van. Ablaka a konyhában tetőtéri fa, amely 1.5 éve lett cserélve, a többi helyen pedig műanyagok, amelyek redőnnyel felszereltek. A beltéri ajtók újak. Az otthon melegét új Bosch 24 KWh-os gázkazán biztosítja lapradiátorok által leadott hővel. A nappali és a hálószobák laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt. Tartozik hozzá egy közös pincehelyiség is. Közelben óvoda, iskola, boltok, buszmegálló, pár perc sétára a piac, a Belváros.
Ideális otthon lehet családok részére. Kifizetést követően megegyezés szerint költözhető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Technikum


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592206


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592206

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, technikumi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 38,99 millió Ft, négyzetméter ára 541 528 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Technikum ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.