star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros

  • 56m²


Ár:

22 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Dunaújvárosban, a Felső-Dunaparton, a Batsányi utcában kínálunk megvételre egy 2 szoba+hallos, 56 m2-es, jó állapotú lakást.
Az ingatlan 4 emeletes ház zárószintjén helyezkedik el. Az épület és a tető szigetelt.
A lakásban a szobák nyílászárói jó minőségű műanyag ablakra cseréltek, a konyhában, fürdőben jól záródó régebbi fa ablak található. Minden ablakon redőny és szúnyogháló is felhelyezésre került.
Szobák egy hallon keresztül közelíthetők meg, így mindkettő külön bejáratú. Nagyobbik szobájában speciális tűzálló padlószőnyeg van, kisebbikben és a hallban laminált lap.
Az ingatlan 15 éve esztétikai és műszaki felújításon esett át, így minden villanyvezeték és vízvezeték cserélve lett a konyhában, fürdőben és előszobában. Teljesítménynövelés megtörtént.
Konyhájában asztalos által készített konyhabútor található.
Az előszobában hatalmas beépített szekrény, valamint egy külön álló kamra is a bentlakók kényelmét szolgálja.
A lakás tehermentes, birtokba vétel leghamarabb áprl-máj. környékén várható.
A lakáshoz saját pincerész is tartozik.

Közelben iskola, óvoda, bolt ( Spár), posta és a festői Duna-part rövid sétával elérhető.

További kérdéseivel és megtekintési szándékával, állok szíves rendelkezésére, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Batsányi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633001


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633001


Az általad megtekintett eladó dunaújvárosi (Batsányi út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1965. A téglalakás ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 401 786 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kertész Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.