star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Érd

  • 27 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó lakás Érd

  • 27 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Érd

  • 27m²


Ár:

31 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Érd Fenyves-Parkvárosban, természetvédelmi terület határán található több lakásos házban, eladó egy földszinti garzonlakás, a hozzá tartozó zárt udvaron lévő kocsibeállóval.A több lakásos ház 2022-ben készült el, amikor az eredeti épületet teljesen átalakították, korszerűsítették, és több lakást alakítottak ki belőle.Használati megosztással lett felosztva, de minden lakásnak saját mérőórái vannak, egyedi fűtéssel rendelkeznek, és minden lakáshoz tartozik udvari beálló. Az épület falai szigeteltek, 3 rétegű nyílászárók kerültek be, a beépített konyhabútor és fürdőszoba bútor a vétel ár részét képezik.A közlekedés kiváló, buszmegálló közvetlen közelben van.Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további kérdése lenne, hívjon bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Érd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6591124


+36 70

Ingatlannet kód: NET6591124


Az általad megtekintett eladó Érdi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 27 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 181 481 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.