star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fertőd, Eszterháza

  • 114 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

51,5 millió Ft

Eladó lakás Fertőd, Eszterháza

  • 114 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Fertőd, Eszterháza

  • 114m²


Ár:

51 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

IDEÁLIS AJÁNLAT BEFEKTETÉSRE, vagy akár saját részre az osztrák határ mellett lévő kisvárosban!
1. emeleti br.54 m2 lakás + fsz.-i 40 m2 es lakás/ üzlethelyiség hozzátartozó 25 m2 szuterénnel.

HASZNOSÍTÁS/ LEHETŐSÉGEK
Az ingatlan tökéletesen használható, két különálló lakrészként, vagy ha úgy kívánja lakás és üzlet/ vállalkozás kombinációjaként is.
Központi elhelyezkedése minden szempontból nagyon előnyös.
A földszinti rész, kiskereskedelmi üzletként, irodaként, bemutató teremként, raktárként, szervizként, logisztikai,- egészségügyi,- oktatási központként, szolgáltatási helyként egyaránt remekül hasznosítható. Apró alakításokkal, kényelmes lakássá alakítható, mely magában foglalna egy hálószobát és világos konyha-étkezős nappalit ( alaprajzok a képek között láthatóak ).
Amennyiben az igény úgy hozza, az ingatlan bármelyik része, bérbe is adható.
Ingatlanonként reálisan 110-130 ezer forint elkérhető.

INGATLAN JELLEMZŐI
A külsőleg is jó benyomást keltő ingatlan 3 szintből tevődik össze. A földszinten egy világos, csábítóan nagy üvegfelületekkel rendelkező, 40 m2- es üzlethelyiséget találunk, mely 2 nagyobb helyiségből, fürdőszobából és külön wc-ből áll. Ez alatt található a 25 m2- es, kiváló állapotú alagsor.
A földszinti ingatlan felett található bruttó 54 m2- es lakás külön bejáratról nyílik. A konyha,- nappali mellett, egy hálószobát, kisebb dolgozó szóbát és fürdőszobát találunk.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
Az épület fűtését gázkazán szolgáltatja. A földszinten lévő ingatlan nyílászárói műanyag szerkezetűek, 2 rétegű üvegezéssel. Az emeleti rész nyílászárói fa szerkezetűek. A földszintre az ipari áram is bevezetésre került.
Az ingatlanok külön történő fűtése, méretből adódóan egyszerűen kivitelezhető hűtő-fűtő klíma, illetve korszerű Nobo fűtőpanelokkal.

PARKOLÁS
Közvetlenül az ingatlan előtt, de a környékén is számos lehetőség van a díjmentes parkolásra.

LOKÁCIÓ
A város Győr és Sopron között fekszik, az osztrák–magyar államhatártól mintegy 7, Kapuvártól 16, Soprontól 25 kilométerre. A számos kulturális program mellett, a rengeteg látnivaló és a kikapcsolódási lehetőség a környéken nagy számban vonzza a turistákat is . (Esterházy-kastély, Fertő-Hanság Nemzeti Park, Family Park, termálfürdők, kulturális örökségek és a Fertő tavat körbe ölelő bicikli út)
Az ingatlan szomszédságában számos bolt, intézmény és szolgáltató egység található, mely szintén nagy értékbefolyásoló tényező az ingatlan tekintetében.
A városban bölcsőde, óvoda, iskolák, orvos, gyógyszertár, bank, kereskedelmi és szolgáltató egységek egyaránt megtalálhatóak.

KÖZLEKEDÉS
A távolsági buszmegálló 100 méterre található. Fertődöt közvetlen vasútvonal köti össze Ausztriával. Budapest, vagy Sopron irányába való utazás alkalmával a 3 km- re lévő fertőszentmiklósi állomást vehetjük igénybe.

Ritka jó kombináció, egy ritka jó helyen! Fejlett kisváros, központi helyén valósíthatja meg befektetését, vállalkozását!

Várom hívását, és nézzük meg a helyszínen az ingatlanban lévő lehetőségeket!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
4m²
Szoba
9m²
Szoba
8m²
Előszoba
6m²
Előszoba
5m²
Nappali
16.5m²
Nappali
20m²
Fürdőszoba
4.5m²
Fürdőszoba
3.5m²
Pince
25m²

Elhelyezkedés

Fertőd, Eszterháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621306


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621306

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Fertőd, eszteházi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 51,5 millió Ft, négyzetméter ára 451 754 Ft, ami a fertődi átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bolla László referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621306. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőd, Eszterháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.