star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fertőd, Eszterháza

  • 42 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

32 millió Ft

Eladó lakás Fertőd, Eszterháza 1. kép

Eladó lakás Fertőd, Eszterháza

  • 42 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Fertőd, Eszterháza

  • 42m²


Ár:

32 000 000 Ft

Közös költség
6,4 ezer Ft
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Udvari

Az ingatlanról:

Fertőd városközpontjában 2005-ben épült társasházban eladó egy 42 négyzetméteres 2. emeleti, tetőtéri lakás. Az ingatlan helyiségei: 1 szoba, amerikai konyhás nappali, folyosó, fürdőszoba-wc. A melegvízről és a fűtésről egyedi gázfűtéses kombi kazán gondoskodik lapradiátorokkal, a rezsije nagyon kedvező. A hűtés inverteres klímával történik. Parkolás a ház előtti vagy a mögötti területen ugyancsak lehetséges. A társasház lifttel felszerelt, illetve tartozik hozzá egy közös zárt kerékpár tároló is.  Ajánlom ezt a lakást befektetésnek, kiváló lokációja, akadálymentes megközelíthetősége miatt könnyen bérbeadható, remek választás lehet akár irodának is. A bútorzat megbeszélés tárgyát képezi.


Elhelyezkedés

9431, Fertőd, Eszterháza, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6628820


+36 20

Ingatlannet kód: 6628820

Az általad megtekintett eladó Fertőd, eszteházi (Fő utca ) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 761 905 Ft, ami a fertődi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pápai Ferenc hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628820. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőd, Eszterháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.