star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fonyód

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

92,92 millió Ft

Eladó lakás Fonyód

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Fonyód

  • 61m²


Ár:

92 923 010 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Déli parti álomlakások 150 méterre a Balaton legszebb strandjától!
Ebben a 3 szintes társasházban 16 lakás és 4 üzlet lett kialakítva.
A földszinti lakásokhoz kisebb kertkapcsolat tartozik, az emeletieknek erkélye van. A szintek lifttel is megközelíthetők.

A lakások árai bruttó árak,mely 5 %-os áfát tartalmaznak, az üzlethelyiségek árai nettó árak.
A Balaton Déli partján, Fonyód egyik szebb strandjától 150 méterre újépítésű erkélyes vagy kertkapcsolatos lakások épülnek több ütemben.Messze lakik a Balatontól, de szeretne egy értékálló ingatlant, amit nem kell folyamatosan karban tartani, mint egy kertes házat? Ezek a lakások tökéletes választás lehetnek az Ön számára. Töltsön el egy finom reggelit családjával/párjával lakásának erkélyén és aztán csak le kell sétálnia a strandra, ami 2 percre található a társasháztól.
Ezeket az ingatlanokat befektetésnek is ajánlom.
Lokációját és minőségét tekintve tökéletes választás.

A Balaton legjobb újépítésű árat itt találja. Az első ütemben a lakások tervezett átadás időpontja 2023 év vége. a Következő ütem 2024 nyár.A lakások modern technológiával épülnek, amely kényelmet és energiahatékonyságot biztosít. Az utcafronti társasház földszintjén üzletek lettek kialakítva, ahol a későbbiekben élelmiszerbolt, kávézó, pékség üzemelhet. Az épület szintjei lifttel is megközelíthetők lesznek. Minden lakás erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.
Ha felkeltette érdeklődését a lehetőség, hívjon vagy írjon a további részletekért.

Referencia szám: PR015837/LK/18592


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573880


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573880

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fonyódi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 92,92 millió Ft, négyzetméter ára 1 523 328 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Halasi-Horváth Linda referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573880. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.