star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fonyód

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó lakás Fonyód

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Fonyód

  • 64m²


Ár:

41 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1986
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Fonyód Belváros szívében, eladó Badacsonyi Panorámás lakás.

A 63 nm-es ingatlan, konyha, előszoba, fürdőszoba-wc, kamra, és két külön szobával rendelkező, négyemeletes társasházban található.A szobák parkettával a többi helység járólappal burkoltak. A lakás néhány évvel ezelőtt műanyag nyílászárókat kapott. Az épület az 1980-as évek elején épült.

A lépcsőház tiszta, rendezett, rendszeresen karbantartott, a ház pénzügyi helyzete stabil, lakóközössége összetartó, a lakók biztonságát elektromos beléptető rendszer szavatolja.

A lakáshoz saját külön bejáratú zárható tároló tartozik. Helyiségei világosak, elrendezésük jól használható, könnyen bútorozható.

Tulajdonviszonyai rendezettek, azonnal költözhető.Kedvezőek a fenntartási költségek, a lakás közös költsége 7000 Ft/hó. A lakás körbe panorámás, pazar a kilátás a Balatonra a Badacsonyi hegyre. A ház melegét gázkonvektor nyújtja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Az ingatlan környéke nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen a parkosított környezethez a belváros közelsége mellett páratlan infrastruktúra is társul.

A társasház néhány százméteres körzetében megtalálható minden, amire a hétköznapi élethez szükségünk lehet, Balaton part, piac, hajókikötő, Spar, drogéria, pékség, gyógyszertár, éttermek, posta, bank és üzletek sokasága várja a vásárlókat. A környék közlekedése kiváló.

Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján. NE MARADJON LE RÓLA!


Elhelyezkedés

Fonyód, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593456


+36 30

Ingatlannet kód: NET6593456

Az általad megtekintett eladó fonyódi (Ady Endre utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 654 688 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Papp Kitti referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593456. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.