star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gárdony

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó lakás Gárdony

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Gárdony

  • 50m²


Ár:

38 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
félemelet
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

tthon a városközpont kényelmével, vidéki nyugalomban és természeti szépségben. Ez a Velencei-tó partján Gárdony, annak is központi, mégis csendes része. Ideális otthon azoknak, akik egyensúlyt keresnek a városi pezsgés és a természet szépsége és nyugalma között.

Gárdony varázslatos település, ahol számos aktív pihenési lehetőség várja, legyen szó kerékpározásról, strandolásról, horgászásról, vagy romantikus sétákról, kirándulásokról. A csendes, rendezett környék pedig garantálja a nyugodt életet. Autóval mindössze 20 perc alatt elérhető Székesfehérvár, és mindössze 35 perc alatt Budapest határa. Kiváló a vonatközlekedés is, a vasútállomás séta távolságra elérhető.

A városközponti lakás kiváló infrastruktúrával büszkélkedik, minden elérhető a közelben. Konkrétan: 5 perc sétatávra bankok, posta, hivatal, 3 perc sétára óvoda, 5 perc sétára iskola, 5 perc sétával elérhető bevásárlási lehetőségek: Spar, Penny, DM, zöldséges... Cukrászdák, éttermek is akadnak bőven a közelben. A tópart is mindössze 8 perc sétával elérhető.

A ház 1976-ban épült, tégla, jó szomszédokkal körülvéve, zöld környezetben található. A két nagy szoba és a külön nagy konyha kényelmes életteret biztosít, míg a napos erkély lehetőséget ad a pihenésre és szemlélődésre. Pincével és saját tárolóval rendelkezik. Festés és berendezés után költözhető, további korszerűsítéssel pedig modern otthonná varázsolható.

Ne habozzon! Hívjon most, és tegye meg az első lépést egy új, kényelmes élet irányába!

Üdvözlettel,
Szüllő Gábor


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6594624


+36 20

Ingatlannet kód: NET6594624

Az általad megtekintett eladó gárdonyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 770 000 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szüllő Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594624. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.