star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gárdony

  • 38 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó lakás Gárdony

  • 38 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Gárdony

  • 38m²


Ár:

37 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Kedves Érdeklődők!

Az otthon, amit mindig is keresett, most megtalálható Gárdonyban, ahol a városi pezsgés és a természet harmóniája egyesül. Ez a különleges lakás egyedülállóknak és pároknak kínál kivételes lehetőséget a mindennapok tökéletes egyensúlyára.

Gárdony varázslatos kis város, ahol a sportolás és a szabadidős tevékenységek széles skáláját kínálja, beleértve a kerékpározást, vízi sportokat és békés kirándulásokat is. Gárdonyban minden elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges, konkrétan bankok, posta, hivatal, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek (Spar, Penny, Aldi, Lild, DM, zöldséges, éttermek, cukrászdák, tópart…)

Kiváló a közlekedés, autóval mindössze 20 perc alatt elérhető Székesfehérvár, Budapest határa pedig mindössze 35 percre van. A vonatközlekedés is gyors és kényelmes kapcsolatot biztosít mindkét irányban.

A 2005-ös építésű, tégla ház jó szomszédokkal körülvéve, zöld környezetben található. A rendkívül világos, jól felszerelt, kiváló elrendezésű lakás újszerű állapotban várja új lakóit. A sok beépített szekrény praktikus tárolási lehetőséget biztosít. A tágas amerikai konyhás nappali és a külön hálószoba kényelmet és otthonosságot sugároz, míg a panorámás kilátás minden napját különlegessé teszi.

Ha a városi kényelem és a vidéki nyugalom összhangja érdekli Önt, hívjon most, és változtassa meg életét egy új otthonnal!

Üdvözlettel,
Szüllő Gábor


*** Extra kedvezményes piacvezető Fundamenta finanszírozás biztosított a Fundamenta Ingatlan ügyfelei számára! Akár CSOK Pluszt, babaváró kölcsönt is intézzük Ön helyett. ***


Elhelyezkedés

Gárdony, Kőrösi Csoma Sándor tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6608124


+36 20

Ingatlannet kód: NET6608124

Az általad megtekintett eladó gárdonyi (Kőrösi Csoma Sándor tér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 986 842 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Szüllő Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.