star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gárdony

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó lakás Gárdony

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Gárdony

  • 57m²


Ár:

45 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
félemelet
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Otthon a városközpont kényelmében, mégis vidéki nyugalomban és természeti szépségben. Ezt kínálja a Velencei-tó partján Gárdony, annak is központi, de csendes része. Ideális otthon, ha egyensúlyt keres a városi kényelem és a természet szépsége és nyugalma között.

Gárdony remek település, ahol számos aktív pihenési lehetőség várja, legyen szó kerékpározásról, strandolásról, horgászásról, vagy sétákról, kirándulásokról. A csendes, rendezett környék garantálja a nyugodt életet. Autóval mindössze 20 perc alatt elérhető Székesfehérvár, és mindössze 35 perc alatt Budapest határa. Kiváló a vonatközlekedés is, a vasútállomás séta távolságra elérhető.

A városközponti lakás kiváló infrastruktúrával büszkélkedik, minden elérhető a közelben: 5 perc sétatávra bankok, posta, hivatal, 3 perc sétára óvoda, 5 perc sétára iskola. 5 perc sétával elérhető bevásárlási lehetőségek: Spar, Penny, DM, zöldséges... Cukrászdák, éttermek is akadnak bőven a közelben. A tópart is mindössze 8 perc sétával elérhető.

A ház 1976-ban épült, tégla, jó szomszédokkal körülvéve, zöld környezetben található.
A lakás jól karbantartott, szép, részben berendezett, költözhető állapotú. Két szoba plusz nappali, hall és a külön nagy konyha kényelmes életteret biztosít, míg a napos erkély lehetőséget ad a pihenésre. A lakás nyáron hűvös, télen a fűtésről a kényelmes gáz cirkó gondoskodik. Pince és tároló szintén a lakáshoz tartozik.

Hívjon és tegye meg az első lépést!

*** Extra kedvezményes piacvezető Fundamenta finanszírozás biztosított a Fundamenta Ingatlan ügyfelei számára! CSOK Pluszt, babaváró kölcsönt is intézzük Ön helyett. ***


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613364


+36 20

Ingatlannet kód: NET6613364

Az általad megtekintett eladó gárdonyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 789 474 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szüllő Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613364. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.