star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gárdony

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

48 millió Ft

Eladó lakás Gárdony

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Gárdony

  • 65m²


Ár:

48 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó 65m2 jó állapotú lakás Gárdony központjában.

Velencei-tó partjától mindössze 5 percre Gárdonyban zöldövezeti csendes környezetben kínálunk eladásra 65m2-es lakást.
A lakás elosztása, két szoba plusz nappali, külön egy nagy konyha, fürdő és a wc külön helyiségben, míg a napos erkély lehetőséget ad a pihenésre.

A városközponti lakás kiváló infrastruktúrával büszkélkedik, minden elélhető 5-10 perc sétával, iskola, óvoda, posta, bank, Spar, DM, cukrászdák, éttermek. Autóval mindössze 5 perc a Gárdonyi piac, 20km Székesfehérvár, Budapest 40km, Balaton pedig 35km van.

A lakás elhelyezkedését és kialakítását tekintve, tökéletesen alkalmas kisgyerekes családoknak és pároknak is. Ha szeretne gyönyörű, nyugodt környezetben élni, közel a vízparthoz, de még is élvezni a nagyobb városok nyújtotta lehetőséget, keressen bizalommal telefonon.

Az ár irányár

Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és megtalálta a tökéletes otthont, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár, szükség esetén igénybe veheti a Fundamenta Ingatlan Extra Kamat Kondíciónkat is, amely fix 5,6-5,4% között igényelhető. Csok Pluszt, Babaváró kölcsönt is intézünk Ön helyet.


Elhelyezkedés

Gárdony, Szabadság út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649915


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649915

Az általad megtekintett eladó gárdonyi (Szabadság út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 738 462 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Somogyvári Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649915. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.