star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyöngyös

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Gyöngyös

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Gyöngyös

  • 54m²


Ár:

25 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Referens: BZ/100586
Az Olimpia úton, téglából épült társas házban, 3. emeleti, 54 nm-es, 2 szobás, lakás eladó. A szobák parkettásak, a fürdőszoba, a konyha, a folyosó járólapos. A fűtés gázkonvektorral történik, de van hűtő-fűtő klíma is. A fürdőszobában törölközőszárító. Az ablakok műanyagok, redőnyözöttek és szúnyoghálósak. A vezetékek ki lettek cserélve. A lakás világos, barátságos. Jó hangulatú erkélye kb 4 nm. Mind a két szoba parkranéző, ami nyáron szép zöld a látványt mutat. Tartozik hozzá egy tároló is, mely kb. 3 nm. A folyosón végig beépített szekrény található és innen nyílik egy kis kamra. Az árban benne van a konyhabútor, a sütő, a főzőlap, a szagelszívó (ami ki van vezetve) és a hűtő is!! A lépcsőházban az ablakok műanyagra lettek cserélve. Autóbusszal és személy autóval is jól megközelíthető, nyugodt, kellemes, parkosított környék, a parkolás a ház előtt ingyenes. A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, áruházak, posta, piac, helyközi -és távolsági autóbusz megálló.
Fiataloknak vagy befektetőknek egyaránt ajánlom.
Kérem hívjon, ha további kérdése van és meg szeretné tekinteni!
Ingyenes hitelügyintézéssel, ügyvédi hátérrel segítünk ügyfeleinknek!


Elhelyezkedés

Gyöngyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646844


Balázs Zoltánné  Gyöngyös

Balázs Zoltánné Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646844

Balázs Zoltánné  Gyöngyös

Balázs Zoltánné Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyöngyösi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 479 630 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balázs Zoltánné Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.