star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Belváros

  • 91 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

80 millió Ft

Eladó lakás Győr, Belváros

  • 91 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr, Belváros

  • 91m²


Ár:

80 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr belvárosának peremén, 3 lakásos társasházban, földszinti, 91 m2-es lakást kínálok megvételre. Jelenleg nappali+ 3 szobás elrendezésű, de a terek egy felújítás során tetszés szerint alakíthatók. A fűtést gáz cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással. A külső nyílászárók műanyagok, két rétegű üvegezésűek, szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek. A lakást kiemelkedővé teszi a győri ingatlanpiacon, hogy udvarrész, illetve az alagsorban egy 17 m2-es, kizárólagos használatú helyiség mosdóval is tartozik hozzá. A lakáshoz egy a zárt udvaron keresztül megközelíthető nagyméretű garázs is tartozik, mely a lakással együtt kerül értékesítésre, további 7.000.000,- forintos vételáron.


Elhelyezkedés

Győr, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6500406


Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6500406

Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, belvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 879 121 Ft, ami a győri átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss-Trnka Zsuzsanna referens a Társ Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500406. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.