star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Belváros

  • 225 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

150 millió Ft

Eladó lakás Győr, Belváros

  • 225 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Győr, Belváros

  • 225m²


Ár:

150 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1914
Emelet
1.
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr belvárosában polgári stílusú, belső két szintes ingatlan eladó. A lakás műszakilag felújított, de jegyeiben közvetíti a polgári élet hangulatát. A megőrzött eredeti, kiváló minőségű beltéri nyílászárók esztétikai és művészeti értéket is képviselnek. A felújítás során megújultak a villamos és vízvezetékek, gázkazán biztosítja a meleget fal- és mennyezet fűtésen keresztül. Kiegészítő fűtésként kandalló és cserépkályha is található az ingatlanban. A külső nyílászárókat cserélték, az ablakok redőnnyel felszereltek. Az ingatlan luxus igényeket is kielégít. Szauna, hidromasszázs kád, billiárd szoba gondoskodik a maximális kikapcsolódásról. Az ingatlan két helyrajzi számon helyezkedik el. Ez a lakás Önre vár, ha nem csak egy ingatlant, hanem egy életérzést keres.


Elhelyezkedés

Győr, Belváros, Teleki László utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629022


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629022


Az általad megtekintett eladó Győr, belvárosi (Teleki László utca) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m². További jellemzői: az építés éve 1914, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 666 667 Ft, ami a győri átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Társ Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629022. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.