star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Győr, Gyárváros

  • 45m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ráfordítás mentes, tökéletes befektetés
Győr - Gyárváros csendes, mégis központi részén, 3 szintes, tégla építésű társasház földszintjén, tehermentes, azonnali átadású, 2023-ban teljeskörűen felújított, 45 nm-es, nappali + 1 hálószobás, bútorozott és gépesített lakás udvari tárolóval eladó.

Elrendezése: közlekedő, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, wc

A lakás a 2023. évi felújítás során megújult, vízszigetelést kapott és újra betonozásra került az aljat és szerelőbeton. Padlófűtést alakítottak ki, a fűtést és meleg víz ellátást új, SD Semiatek Condens 24 Kw-os kombi gázkazán látja el. A teljes belső villamos hálózatot korszerűsítették. A nyílászárók korszerű és minőségi, 3 rétegű műanyag ablakok sötétítőfüggönnyel felszerelve. A belső vakolat leverése után a lakásba gipszkarton előtét falakat építettek, a fürdőszoba és a wc új helyen került kialakításra, dupla gipszkarton falakkal. A régi beltéri ajtókat új, magas minőségű ajtókra cserélték.
Konyhája gépesített: gáz főzőlap, páraelszívó, villanysütő és beépített kombi hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A hálószobában és az előszobában beépített szekrények kaptak helyet.
A lakás a képeken látható teljes bútorzattal és gépezettel kerül átadásra, a vételár a bútorokat és gépeket tartalmazza.
A lakáshoz tartozik egy kb. 6 nm nagyságú udvari tároló, melynek árát a vételár szintén tartalmazza.
Parkolás az utcán, a ház előtt ingyenesen megoldott.
Ár: 39 900 000 Ft. (hiv. szám: 5791)


Elhelyezkedés

Győr, Gyárváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610919


+36 70

Ingatlannet kód: NET6610919


Az általad megtekintett eladó Győr, gyárvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 886 667 Ft, ami a győri átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Stipsits Judit referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610919. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Gyárváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.