star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

55,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 77m²


Ár:

55 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr-Kisbácsán, a Votinszky utcában, 2003-ban épült 4 lakásos társasházban I. emeleti, 74,1 nm + 7,5 nm erkély alapterületű, nappali + 2 hálószobás, amerikai konyhás, erkélyes, tetőtéri téglalakás, 1 db zárt udvari kocsibeállóval eladó.

Tagolása: előszoba (4,2 nm), wc (1 nm), amerikai konyhás nappali étkezővel (36,3 nm), éléskamra (2,7 nm), háló (9,9 nm), háló (12,6 nm), fürdőszoba (5,3 nm), közlekedő (2,1 nm), erkély (7,5 nm)

A társasház PH 38 téglából épült, cserép fedésű sátortetővel. Redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag ablakokat és tetőtéri fa ablakokat építettek be. A lakás fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. Riasztó és klíma kiépítésre került. A szobák és a nappali laminált parketta, a többi helyiség kerámia burkolatot kapott. A falak festettek. Új IKEA magasfényű fehér konyhabútor került beépítésre, mely gépekkel felszerelt: mosógép, mosogatógép, fagyasztós hűtőszekrény, gáztűzhely, villanysütő, páraelszívó. Az előszobában beépített tükrös gardróbszekrény segíti a tárolást. Az erkély a két hálószobából megközelíthető.
A fenntartási költség kedvező, a közös költség 7.500,- Ft/hó.
A lakáshoz 1 db kocsibeálló tartozik a térkövezett udvaron. A kapu automata nyitású. A padlás és a hátsó udvar közös használatú. Az udvar parkosított, az öntözés fúrt kútról megoldott. A társasház udvara mögött természetvédelmi terület található, ahova közvetlen kijárat nyílik az udvarról. A lépcsőházban közös tárolóhelyiség került kialakításra.
Tehermentes ingatlan. Nagyobb alapterületű, felújítandó belvárosi vagy Duna parti lakás cseréje értékegyeztetéssel lehetséges!
Irányár: 55.900.000,- Ft (hiv. szám: 5681.) (hiv. szám: 5681)


Elhelyezkedés

Győr, Kisbácsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6473181


+36 70

Ingatlannet kód: NET6473181


Az általad megtekintett eladó Győr, kisbácsai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 55,9 millió Ft, négyzetméter ára 725 974 Ft, ami a győri átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Bernadett referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6473181. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Kisbácsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.