star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

69 millió Ft

Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 110m²


Ár:

69 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #162362 hivatkozási számú GYŐRI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

Győr-Kisbácsa elején, a Szitásdomb lakópark közelében, de családi házas utcában belső kétszintes, utcafronti, prémium lakás autóbeállóval az árban és külön megvásárolható teremgarázzsal eladó.

Az elsődlegesen igényes és biztonságos környezetben elhelyezkedő 4 szobás, körbe napozott ingatlan gondozott udvarral, zöldterülettel rendelkező, 7 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el.

2007-ben készült el kívülről hungarocell hőszigeteléssel, Porotherm tégla főfalazattal, 10 cm-es tégla válaszfalakkal, hő- és hangszigetelt, redőnyös, szúnyoghálós nyílászárókkal.

Hasznos alapterülete 109.51 nm, burkolt bruttó alapterülete 121.46 nm, a D-NY-i tájolású erkély pedig 3.75 négyzetméteres. A pázsitos kert dísznövényekkel beültetett, a kellemes időtöltés eltöltésére kiválóan alkalmas.

Az automata kapus teremgarázsban saját, 13.97 nm-es, zárható külön garázs megvásárolható, az udvari autóbeálló hozzátartozik az ingatlanhoz. Ezenkívül az épület előtt díjmentesen is lehet parkolni a csekély forgalmú családi házas utcában.

A gázfűtéses, radiátoros hőleadós, 3.8 KW teljesítményű hűtő-fűtő klímával is felszerelt 2 fürdőszobás lakás helyiségei:

- 4 szoba, ebből 1 nappali
- 1 konyha
- 1 étkező
- 2 fürdőszoba
- 2 wc

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ GYŐRI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #162362

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Győr, Kisbácsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582864


Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582864

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, kisbácsai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 627 273 Ft, ami a győri átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Viktória referens az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582864. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Kisbácsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.