star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 33 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 33 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 33m²


Ár:

33 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Jelen hirdetésben egy második emeleti, 33nm-es (L3), 1 szobás garzonlakás alaprajza látható. A lakáshoz gépkocsibeálló és tároló vásárolható.

Ár: 33.990.000Ft

Ebben a modern társasházban mindenki megtalálja a számára megfelelő méretű, tájolású lakását, akár erkéllyel, vagy kertkapcsolattal! A kivitelező a korábbi, általa épített társasházaknál szerzett tapasztalatokat felhasználva a funkcionalitást előtérbe helyezve terveztette meg és alakította ki az otthonokat, prémium anyagok és modern technológia felhasználásával, ami garantálja az élhető életteret a ház lakóinak.

A lakások prémium minőséget képviselő hőszivattyús padló/mennyezet hűtéssel-fűtéssel kerülnek kialakításra, emiatt nem lesz szükség későbbi klímaegység felszerelésére. Alacsonyabb üzemeltetési költsége mellett jobb hőérzetet is biztosít, valamint egészségesebb is. A hőszivattyú 100%-ban károsanyagkibocsátás mentes energiaforrás. Előnye még, hogy működési elvéből adódóan sokkal több energiát képes előállítani, mint amit felhasznál. Az épületet teljesen bekerítve, elektromos, távvezérelhető kapuval építik, így védve a ház privát szféráját.

UltraPrémium AA+-os energetikai besorolású társasház!

Elhelyezkedését tekintve rendkívül jó helyen található, a közelben boltok, bevásárlóközpont, kórház, iskola, óvoda és egyéb szolgáltatók gyalogtávolságon belül elérhetőek.

A 24 lakásos társasházban mindössze már csak öt lakás vásárolható meg emeltszintű fűtéskész állapotban, igény esetén a kivitelező a kulcsrakész befejezésre szakembereket tud ajánlani.

A lakások már 33.990.000Ft-tól elérhetőek!

További információkért kérem keressen és megtaláljuk az ön számára legmegfelelőbb választást!

Hívjon akár hétvégén is! :)

06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, Zöld Otthon hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.


Elhelyezkedés

Győr, Nádorváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615909


+36 30

Ingatlannet kód: NET6615909


Az általad megtekintett eladó Győr, nádorvárosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A téglalakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 027 273 Ft, ami a győri átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Zoltán Gábor referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Nádorváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.