star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 124 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

128,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 124 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Nádorváros

  • 124m²


Ár:

128 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #168082 hivatkozási számú GYŐRI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

Győri ingatlaniroda eladásra kínál egy gyönyörű, polgári lakást Győr-Nádorvárosban!

Ez az első emeleti polgári téglalakás ideális választás mindazoknak, akik a kényelmet és a közelséget keresik Győr belvárosához. Mindössze egy rövid, 3 perces sétára van a belvárosi nyüzsgéstől, mégis csendes és nyugodt környezetben található.
 

Tágas terek és praktikus kialakítás

120 nm-es lakás egy olyan otthon, ahol a kényelem és a praktikum találkozik. A hatalmas, klasszikus parkettás szobák teret és légies érzetet kölcsönöznek az otthonnak, míg az előszoba és a loggia/zárt terasz elegáns kialakítása a pihenés és a kapcsolódás lehetőségét nyújtja.

Az ingatlan 5 éve lett felújítva, így az előszoba, konyha és WC új járólapot kapott, új konyhabútor került beépítésre, mely a főzés minden örömét biztosítja. A Whirpool mosogatógép és a légkeveréses sütő olyan kiegészítők, melyek még könnyebbé teszik az otthoni teendőket.

A kamra és a mosókonyha további praktikus lehetőséget kínál az otthonban. Itt található a kazán és a mosógép, melyek gondoskodnak a melegvízről és a tiszta ruháról. A szárítógéphez is van csatlakozási lehetőség, így mindenki számára kényelmesen megoldhatóak a mindennapi feladatok.

Kényelmes fürdőszoba és elválasztott WC

A fürdőszoba teret ad a pihenésnek és a kényelemnek egyaránt, hiszen egy hatalmas kád és zuhanytálca is rendelkezésre áll. A WC külön helyiségben található, így mindig rend és tisztaság uralkodik az otthonban.

A mindennapi kényelem és luxus

Az ingatlanban minden helyiségen ablak található, így a természetes fény mindenhol jelen van, és kellemes atmoszférát teremt. A zárt udvaron autóbeálló és a pincében található 10 nm-es tároló további kényelmet biztosítanak az otthonban.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ GYŐRI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168082

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Győr, Nádorváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641429


Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641429

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, nádorvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 128,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 039 516 Ft, ami a győri átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Szidónia referens az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641429. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Nádorváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.