star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79,99 millió Ft

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 76m²


Ár:

79 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2017
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Győr belvárosától 10 percre, Győr- Révfalu városrészben ajánlom figyelnébe, ezt a nappali+2szobás, 76 nm alapterületű lakást
Az ingatlan egy 2017-ben épült társasház földszintjén található, ami magas műszaki minőséggel és tartalommal készült.
A ház a remek tervezésnek köszönhetően fiatalos, modern stílusú. A lakás belső kialakítása jól átgondolt, praktikus elrendezésű, letisztult, kényelmes otthon.
Közvetlen kertkapcsolatos, 12 nm-es burkolt terasz tartozik hozzá.

Az ablakok 2 rétegű, műanyag nyílászárókkal vannak ellátva, redőnnyel felszerelve. A fűtést és a melegvizet saját gázkazán biztosítja, a hőleadásról padlófűtés, a hálószobákban pedig lapradiátorok gondoskodnak.
A konyhabútor jó elrendezésű, megfelelő méretű munkapulttal és minőségi, beépített gépekkel ellátott.
Az ingatlan elrendezése: nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, 2 db fürdőszoba, előtér, közlekedő.

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően, pár perc távolságra van az egyetem, az Audi iskola, óvoda, bolt, buszmegálló. Családi házas környezet, de az autópálya és az ipari park is pár perc alatt elérhető!

A közös költség havi 11.000,- Ft, a fűtés díja a téli hónapokban sem haladja meg a 20.000,-Ft-ot.
A lépcsőház tiszta, rendezett, saját tulajdonú lakások vannak benne, kedves, barátságos a lakóközösség.
A lakók részére rendelkezésre áll egy közös tároló.

A lakáshoz KETTŐ darab zárt udvari kocsibeálló tartozik, mely a vételár részét képezi, értéke 2x2.000.000,-Ft.
Igény esetén egy önálló helyrajzi számon levő, nagy alapterületű, ablakos, 20,5nm-es garázs külön megvásárolható: 7.500.000,-Ft-ért. Méretéből adódóan egy autó mellett még bőven marad tárolásra is hely kerékpárnak, babakocsinak, szerszámoknak.

Ajánlom egyedülállóknak, vagy párok részére első lakásnak, családnak 1-2 kisgyermekkel, valamint befektetésnek is megfelelő, hiszen gyorsan kiadható.

Az ingatlan megvásárlásához babaváró hitel, CSOK, támogatott és piaci kamatozású lakáshitel is igényelhető.
Ügyfeleim számára az adás-vétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással segítem őket.

Várom hívását, nézzük meg együtt, legyen ez az Ön otthona!
Rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is.

A hirdetésben szereplő adatok a tulajdonos/megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre. alacsony fenntartás, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, padlófűtés, amerikai konyha, közös tároló, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, dekorvilágítás
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Győr, Révfalu, Győr Révfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6484891


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6484891

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, révfalui (Győr Révfalu) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 79,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 052 500 Ft, ami a győri átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Unger-Takács Anikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484891. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Révfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.