star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

124,99 millió Ft

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 115m²


Ár:

124 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #165735 hivatkozási számú GYŐRI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

AHOL AZ ELEGANCIA ÉS A KÉNYELEM TALÁLKOZIK A MODERN VÁROSI ÉLETSTÍLUSSAL! 

Ez a kilenc lakásos társasház kivételes elhelyezkedéssel rendelkezik, mindössze egy rövid sétára a belvárostól, mégis békés és csendes környezetben található.

Az épület egyedülálló kialakítása azonnal magával ragadja az embert. A SZINTENKÉNT KÉT LAKÁS elrendezése lehetővé teszi a privát életterek maximális kihasználását. Minden lakás rendelkezik egy nagy méretű erkéllyel vagy terasszal,így lehetővé téve a lakók számára, hogy élvezzék a környék hangulatát és panorámáját.

A LIFTES MÉLYGARÁZS kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget biztosít, míg az épület IGÉNYES, TÁGAS LÉPCSŐHÁZa elegáns megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. A KÜLÖNÁLLÓ TÁROLÓK biztosítják a lakók számára a szükséges helyet a felesleges tárgyak tárolásához, így az otthon mindig rendezett és tiszta maradhat.

A MODERN SZEMLÉLETŰ TERVEZÉS megnyilvánul az épület mélygarázsában is, ahol LEHETŐSÉG VAN VILLANYAUTÓK TÖLTÉSÉRE. A HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS-HŰTÉS rendszerrel ellátott lakások pedig környezetbarát és energiatakarékos otthont biztosítanak a lakóknak.

Ez az exkluzív projekt olyan otthont kínál, amely a városi életmód kényelmét ötvözi a modern technológia és a fenntarthatóság előnyeivel. A Győri projekt minden részlete a lakók kényelmét és elégedettségét szem előtt tartva lett megtervezve, így biztosítva az ideális otthont azoknak, akik a minőséget és a stílust keresik.

Az épület MEGFELEL A LEGMODERNEBB ELVÁRÁSOKNAK IS, összesített energetikai jellemzője 48,2 kWh/m2a. 

- Külső nyílászárók: Rehau Geneo kívül szürke, belül fehér színű műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel, bukó-nyíló kivitelben, kívül-belül mészkő könyöklő. A nappali erkély ajtók bukó-toló kivitelűek. 

- Beépített redőnytok redőny nélkül. elektromos kábel kiépítés redőny motornak. Nagy lakásokban a nappali sarok üvegfelületeihez zsaluzia tok beépítés és elektromos kábel a mozgató motornak. 

- Fokozott hanggátlású Delta-Doors bejárati ajtók

- Minőségi burkolt közösségi terek és teraszok/erkélyek

-- Központi hőszivattyús hőtermelés a gépészeti szintetn elhelyezve levegő víz hőszivattyúkkal. A lakások fűtése egyedileg szabályozható, padlófűtéssel lesznek ellátva, fürdőszobában törölköző szárító radiátorral. 

- Riasztó előkészítés a lakásbejárati ajtó védelmére 

- lakásonként 1 db fan-coil beltéri egység a közlekedőbe beépítve a mennyezetre rögzítve, gipszkartonnal takarva. 

 

- AZ ELŐKERT KÖZÖS RÉSZEI PARKOSÍTVA bokrokkal (babér, tuja félék, egyéb cserjék) és díszvával beültetve lesznek. 

 

AZ L4-ES LAKÁS:

2. EMELETI, 107 M2-ES NAPPALI+3 HÁLÓSZOBÁS, DUPLA KOMFORTOS LAKÁS, MELYHEZ TARTOZIK EGY 4,2 M2-ES HÁZTARTÁSI HELYISÉG IS. REMEK ADOTTSÁGAINAK ÉS JÓL ÁTGONDOLT ALAPRAJZÁNAK KÖSZÖNHETŐEN A PRIVÁT SZFÉRA, A HÁLÓSZOBÁK JÓL ELKÜLÖNÜLNEK A KÖZÖSSÉGI TEREKTŐL.  DNY-I FEKVÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN RENGETEG NAPFÉNYT KAP, GYÖNYÖRŰ VILÁGOS TEREKKEL RENDELKEZIK. 

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ GYŐRI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #165735

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Győr, Révfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588584


Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588584

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, révfalui téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 124,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 086 870 Ft, ami a győri átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Szidónia referens az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588584. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Révfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.