star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

104,99 millió Ft

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 96m²


Ár:

104 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #165881 hivatkozási számú GYŐRI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

AHOL AZ ELEGANCIA ÉS A KÉNYELEM TALÁLKOZIK A MODERN VÁROSI ÉLETSTÍLUSSAL! 

Ez a kilenc lakásos társasház kivételes elhelyezkedéssel rendelkezik, mindössze egy rövid sétára a belvárostól, mégis békés és csendes környezetben található.

Az épület egyedülálló kialakítása azonnal magával ragadja az embert. A SZINTENKÉNT KÉT LAKÁS elrendezése lehetővé teszi a privát életterek maximális kihasználását. Minden lakás rendelkezik egy nagy méretű erkéllyel vagy terasszal,így lehetővé téve a lakók számára, hogy élvezzék a környék hangulatát és panorámáját.

A LIFTES MÉLYGARÁZS kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget biztosít, míg az épület IGÉNYES, TÁGAS LÉPCSŐHÁZa elegáns megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. A KÜLÖNÁLLÓ TÁROLÓK biztosítják a lakók számára a szükséges helyet a felesleges tárgyak tárolásához, így az otthon mindig rendezett és tiszta maradhat.

A MODERN SZEMLÉLETŰ TERVEZÉS megnyilvánul az épület mélygarázsában is, ahol LEHETŐSÉG VAN VILLANYAUTÓK TÖLTÉSÉRE. A HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS-HŰTÉS rendszerrel ellátott lakások pedig környezetbarát és energiatakarékos otthont biztosítanak a lakóknak.

Ez az exkluzív projekt olyan otthont kínál, amely a városi életmód kényelmét ötvözi a modern technológia és a fenntarthatóság előnyeivel. A Győri projekt minden részlete a lakók kényelmét és elégedettségét szem előtt tartva lett megtervezve, így biztosítva az ideális otthont azoknak, akik a minőséget és a stílust keresik.

Az épület MEGFELEL A LEGMODERNEBB ELVÁRÁSOKNAK IS, összesített energetikai jellemzője 48,2 kWh/m2a. 

- Külső nyílászárók: Rehau Geneo kívül szürke, belül fehér színű műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel, bukó-nyíló kivitelben, kívül-belül mészkő könyöklő. A nappali erkély ajtók bukó-toló kivitelűek. 

- Beépített redőnytok redőny nélkül. elektromos kábel kiépítés redőny motornak. Nagy lakásokban a nappali sarok üvegfelületeihez zsaluzia tok beépítés és elektromos kábel a mozgató motornak. 

- Fokozott hanggátlású Delta-Doors bejárati ajtók

- Minőségi burkolt közösségi terek és teraszok/erkélyek

-- Központi hőszivattyús hőtermelés a gépészeti szintetn elhelyezve levegő víz hőszivattyúkkal. A lakások fűtése egyedileg szabályozható, padlófűtéssel lesznek ellátva, fürdőszobában törölköző szárító radiátorral. 

- Riasztó előkészítés a lakásbejárati ajtó védelmére 

- lakásonként 1 db fan-coil beltéri egység a közlekedőbe beépítve a mennyezetre rögzítve, gipszkartonnal takarva. 

 

- AZ ELŐKERT KÖZÖS RÉSZEI PARKOSÍTVA bokrokkal (babér, tuja félék, egyéb cserjék) és díszvával beültetve lesznek. 

 

AZ L7-ES LAKÁS:

3. EMELETI, 92  M2-ES NAPPALI+3 HÁLÓSZOBÁS, DUPLA KOMFORTOS LAKÁS.  DK-I FEKVÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN A HÁLÓSZOBÁKBAN GYÖNYÖRŰ NAPSÜTÉSES REGGELRE ÉBREDHETÜNK, DÉLUTÁN PADIG A NAPPALIBAN ÉLVEZHETJÜK A NAPSÜTÉST.  A LAKÁSHOZ KÖZEL 9 M2-ES ERKÉLY TARTOZIK. 

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ GYŐRI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #165881

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Győr, Révfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588590


Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588590

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, révfalui téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 104,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 093 646 Ft, ami a győri átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Szidónia referens az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588590. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Révfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.