star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

120 millió Ft

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 79m²


Ár:

120 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szeretne egy igazán exkluzív környezetben, mégis a belváros közvetlen közelében élni? Szeretné, ha a kávéját a Duna parton ihatná reggelente, de mégis a saját teraszán ülve?
Mindez lehetséges!!! Valósítsa meg az álmait!

Megvételre kínálok Győr belvárosa közvetlen közelében a Dózsa György rakparton egy 2011-ben épült társasházban lévő 3 szobás téglalakást.

A lakás és a hozzá tartozó duplaerkélyek mérete összesen 79 nm. Ami igazi ritkaság, hogy mind az amerikai konyhás nappalihoz, mind a két hálóhoz nagyméretű erkélyek tartoznak. Így a lakás nem csak világos, de igazán tágas, szellős, természetközeli.

A lakás elrendezése a következő:
-előszoba-beépített szekrénnyel
-amerikai konyhás nappali beépített, gépesített konyhabútorral,gipszkarton díszítőelemekkel, rejtet világítással, a Mosoni Dunára, belvárosra néző nagyméretű erkéllyel
-2 hálószoba belső, parkosított udvarra néző erkéllyel
-fürdőszoba káddal és épített zuhannyal
-4 nm-es tároló
-mélygarázsban lévő parkolóhely

A szigetelt társasház 2011-ben minőségi anyagokból készült, így jelenleg is modern, újszerű hatást kelt.
A lakásban minden prémium minőségben lett készítettve, kifejezetten ide. Így rengeteg beépített szekrény, polc, pakolós hely lett kialakítva, ezzel is egy kényelmes, nyugodt környezetet biztosítva lakóinak.

A lakásban a melegről és a melegvízről egy gáz cirkó kazán gondoskodik, mely egy asztalos által készített szekrénybe van elzárva. A fűtés a 2 hálószobában radiátoros hőleadókkal, míg a hidegburkolatoknál padlófűtéssel van megoldva.
Kiegészítő fűtési lehetőségként, illetve a nyári meleg ellen 2 hűtő-fűtő klíma is helyet kapott a lakásban, így bármilyen is az időjárás kint, bent mindig kellemes hőmérsékletet lehet elérni.

A vételár a következőket tartalmazza: a lakás teljesen berendezve, gépesítve, egy darab teremgarázsban lévő parkolóhelyet (igény esetén még egy megvásárolható felár ellenében 12 millió Ft), illetve egy 4 nm-es zárható tárolót.
Ára: 120 millió Ft
Amennyiben nem szeretné a teremgarázsban lévő parkolóhelyet, lehetőség van a lakást önmagában is megvásárolni, így az ingatlan ára 108.000.000 Ft.
Ha két férőhelyre is szüksége van a teremgarázsban, arra is van mód, úgy az ingatlan ára 2 parkolóhellyel 132 millió Ft.

Az ingatlan per-és tehermentes.
Azonnal birtokbavehető.
Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Győr, Révfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648135


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648135


Az általad megtekintett eladó Győr, révfalui téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 1 518 987 Ft, ami a győri átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Czuprák-Csehi Bettina referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648135. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Révfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.