star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Szabadhegy

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

67 millió Ft

Eladó lakás Győr, Szabadhegy

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr, Szabadhegy

  • 68m²


Ár:

67 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Szabadhegyen, bútorozott, gépesített 2,5 szobás lakás eladó!!! Akár CSOK Plusszal!
Első emeleti, jól megközelíthető, 4 lakásos társasházban 1,5 szoba + nappalis, br. 68 m2-es téglalakás keresi új tulajdonosát. Győr egyik legnépszerűbb városrészében Szabadhegyen, kényelmes, szép, kis rezsis lakás 2 db gépkocsibeállóval a zárt udvarban! A konyha gépesített, a nappali és az egyik háló bútorozott! (Mosogatógép, főzőlap, pára-elszívó, sütő.) A szobák laminált parkettásak a többi helyiség kerámialapos, a beltéri ajtók igényesek, a falak festettek, gletteltek. A klímás lakáshoz tartozik egy padlásétér tároló céllal, egy közös használatú zárt nagy terasz és zöld udvarrész is kerti sütési lehetőséggel. A ház 2006-ban épült dupla betonfödémmel, kiváló szerkezeti állapotban van. Nagyon jó lehetőség, ha szép, könnyen megközelíthető lakást keres mind befektetés, mind saját célú használatra! (A lakásban jelenleg bérlők laknak, akik akár tovább is bérelnék az ingatlant.)1 gyerek 15 Mill., 2 gyerek 30 Mill. CSOK Plusz! Kisebb téglalakás beszámítható a vételárba!
Irányár: 67 millió


Elhelyezkedés

Győr, Szabadhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578790


+36 30

Ingatlannet kód: NET6578790


Az általad megtekintett eladó Győr, szabadhegyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 985 294 Ft, ami a győri átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Vera hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578790. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Szabadhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.